Amber Rose löysi kaltaisensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Amber Rose tuli alunperin tunnetuksi entisen miesystävänsä, hiphop-tähti Kanye Westin seuralaisena. Julkisuuteen päästyään Amber sai mukavasti jalkaa mallimaailman oven väliin ja poseerasi usein esimerkiksi bikineissä viihdelehtien sivuilla.

Amberin tavaramerkki on hänen kalju päänsä, ja nyt hän on löytänyt kaltaistaan seuraa toisesta kaljusta kaunottaresta. Hiuksettomat neitokaiset ikuistettiin tiistaina Los Angelesin Melrose Avenuella, jossa he olivat autoilemassa yhdessä kuvausryhmän kanssa.

27-vuotias Amber Rose erosi taannoin hiphop-tähti Kanye Westistä ja sai seitsennumeroisen määrän dollareista vastineena siitä että pitää suunsa kiinni supertähden yksityisasioista. Sittemmin parin kerrottiin palanneen takaisin yhteen, mutta nykyisin Rose seurustelee kuitenkin Wiz Khalifan kanssa. Kanye West on viettänyt puolestaan aikaa jättirintaisen brittiläisen glamour-malli Shayn kanssa.