Anna Puu palaa keikoille: ”Saa nähdä mitä saamme aikaiseksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelmasta menestykseen ponnahtanut laulaja Anna Puu on viettänyt viime kuukaudet äitiyslomaa perheenlisäyksen johdosta. Raskautensa aikana hän teki ahkerasti keikkoja, ja nyt raskauden jälkeenkin hän palaa nopeasti takasiin esiintymislavoille.

Anna Puu nähdään nimittäin seuraavan kerran keikalla 9. maaliskuuta Tampereen YO-talolla. Keikkatauon pituudeksi jää siis vain noin puoli vuotta. Tampereen jälkeen keikat jatkuvat Oulun kautta Pohjois-Suomeen.

– On ihanaa päästä lasten laulujen parista treenaamaan bändin kanssa pitkästä aikaa, ja samalla sovitusten kautta uudistaa vanhoja biisejä. Saa nähdä mitä kaikkea kivaa saamme jammailemalla aikaiseksi, Anna Puu naurahtaa.

Keväällä ilmestynyt Sahara-albumi on myynyt jo reilut 33.000 kappaletta. Albumin kolmas single Sinä olet minä on tällä hetkellä radioiden kuudenneksi soitetuin kappale. Kappale on Jukka Immosen sävellys ja Mariskan sanoitus. Albumin teossa mukana olivat Jukka Immonen, Knipi ja Lasse Kurki. Anna Puun esikoisalbumi on myynyt tähän mennessä noin 76.000 kappaletta.

Anna Puu keikkailee keväällä seuraavasti:

9.3. YO-talo, Tampere10.3. 45 Special, Oulu11.3. Hotelli Iso-Syöte, Pudasjärvi12.3. Ravintola Zone, Ruka13.3. Hullu Poro Areena, Levi