Cat Deeley timmissä bikinikunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa levisi lokakuussa kulovalkean tavoin kohuvideo, jossa realityjuontaja Cat Deeley nähtiin julistamassa kykyjenetsintäkilpailun voittajaa. Hän päättää yllättäen hiljentää metelöivän yleisön haistattelemalla suorassa lähetyksessä.

Kyseessä oli puoli minuuttia kestävä video, joka oli todellisuudessa leikattu irti alkuperäisestä videosta, joka on puolestaan hauska parodia realitykilpailuista nimeltä Britain’s Got The Pop Factor. Näin ollen koko kohu oli aiheeton. Videon parodiatarkoitus on ilmiselvää kokonaisessa videossa, mutta asiayhteydestä irrotetusta pätkästä voidaan saada hieman toisenlainen kuva.

Nyt Cat Deeley on bongattu paparazzien toimesta nauttimassa lomastaan aurinkoisissa merkeissä. Neitokainen ei ole vielä tehnyt varsinaista kansainvälistä läpimurtoa, mutta ainakin näiden kuvien perusteella hän olisi sellaiseen ainakin muodollisesti pätevä.