Conan O’Brienin ja Jay Lenon välit jääkylmät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisioisäntä Conan O’Brien aloitti marraskuussa Yhdysvalloissa oman Conan-nimisen keskusteluohjelmansa yli seitsemän kuukauden pakollisen tauon jälkeen. Sitä ennen Conanin tilalle NBC-kanavalle tuli Jay Leno, jonka kanssa hänellä on edelleen viileät välit.

Nyt Conan O’Brien on paljastanut, että toinen kilpailija, David Letterman, soitti hänelle joululoman aikaan. CBS-kanavalla keskusteluohjelmaa isännöivä Letterman halusi Conanin mukaan varmistaa henkilökohtaisesti, että heidän ohjelmiensa välillä ollut kilpailutilanne ja viimeaikaiset tapahtumat eivät ole vahingoittaneet heidän henkilökohtaisia välejään.

– Välimme ovat olleet aina hyvät. Sanoin ettei hänen olisi tarvinnut edes soittaa minulle, mutta että arvostin sitä kyllä kovasti, Conan O’Brien kertoi toimittajille keskiviikkona.

Toinen tilanne on kuitenkin Jay Lenon kanssa, sillä hänen epäillään junaileen itselleen kulissien takana Conanin paikan The Tonight Show -ohjelman vetäjänä. Keskiviikkona Conan ei edes yrittänyt peitellä heidän huonoja välejään ja totesi toimittajille vain, että ”tiedätte kyllä tilanteen”. Conanin uutta ohjelmaa ei ole fanien ja Conanin vaatimuksista huolimatta saatu vielä esitettäväksi Suomen televisioruutuihin.