Teinitähti Justin Bieber hakattiin tv-sarjassa? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on suosionsa myötä ollut haluttu tähti vierailemaan monissa suosituissa televisiosarjoissa. Jatkossa hänet tullaankin näkemään alustavien tietojen mukaan CSI-poliisisarjassa.

Nyt Justin on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan hittisarjan kuvauksista. Siinä hän poseeraa kameralle ilmeisesti hakattuna, sillä hänen poskeensa on meikattu valtava mustelma. Nuori tähti ei vielä paljastanut juonikuviota myöskään blogissaan, joten se selvinnee vasta kyseisestä jaksosta. Joka tapauksessa kyseessä on miehen mukaan pahiksen rooli.

Muutama päivä sitten Justin Bieber nähtiin verkossa julkaistussa kuvassa suutelemassa faniaan Torontossa sijaitsevassa Four Seasons -hotellissa. Kuva närkästytti monet idolistaan mustasukkaiset fanit.

Justin Bieber