Justin Bieber jälleen CSI-sarjan tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka huippusuosittu teinitähti Justin Bieber nähdään tuoreessa nettikuvassa kasvot mustelmilla. Tähti itse julkaisi kuvan Twitter-blogissaan ja kertoi olevansa parhaillaan kuvauksissa. Mustelma oli siis meikkiä. Nyt asiasta on saatu lisätietoja.

CBS-kanava on nyt vahvistanut jo aiemmin verkossa liikkuneet tiedot siitä, että Justin Bieber on parhaillaan jo toistamiseen CSI-poliisisarjan kuvauksissa ja että kyseinen Targets of Obsession -jakso nähdään televisioruuduissa Yhdysvalloissa 17. helmikuuta. Bieber näyttelee sarjassa Jason McCann -nimistä moniongelmaista teinipoikaa, jonka veli kuoli aiemmin yhteenotossa viranomaisten kanssa. Justin itsekin totesi kuvatekstissä olevansa ”pahis”.

Viime aikoina Justin Bieber on ollut otsikoissa myös romanttisissa merkeissä, sillä hänet kuvattiin pari viikkoa sitten tyttöystäväkseen oletetun laulaja Selena Gomezin kanssa läheisissä tunnelmissa. Nuori julkkispari ikuistettiin halailemassa ja suutelemassa huvijahdin parvekkeella.