Madonna valehteli toimittajalle – kosto on suloinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelman tuomarina ja Diili-ohjelman voittajana tunnetuksi tullut brittitähti Piers Morgan kiinnitettiin äskettäin CNN-kanavan keskusteluohjelman vetäjäksi, kun Larry King jätti paikkansa vuosikymmenten jälkeen. Kyseessä on yksi maailman arvostetuimmista toimittajan pesteistä.

Kovasta kilpailuvietistään tunnettu Piers Morgan pääsee nyt maksamaan kalavelat supertähti Madonnalle, jonka taustavoimat haluaisivat suojattinsa kovasti CNN-kanavan Piers Morgan Tonight -keskusteluohjelman vieraaksi. Morgan ei nimittäin suostu Madonnaa haastattelemaan. Viime viikolla Morgan paljasti, että Madonna on häirinnyt hänen elämäänsä jo 20 vuoden ajan. Nyt hän on paljastanut mistä moinen riita on saanut alkunsa.

– Madonnalla ja minulla on ollut muutamia juttuja vuosien varrella. Hän tietää kyllä niistä. 90-luvulla meillä oli välikohtaus hotellissa Cannesin elokuvajuhlilla. Siinä oli mukana myös valokuvaaja ja henkivartija, Piers Morgan kertoi Access Hollywoodille.

– Sitten oli välikohtaus, jossa oli mukana myös veljeni ja Guy Ritchie. Pahin juttu tapahtui kuitenkin ollessani toimittajana. Hänen tiedottajansa kiisti minulle tietooni saamat raskausväitteet, mutta seuraavana päivänä sain lukea raskaudesta kilpailevasta lehdestä.