Tältä näyttää Playboy-mogulin 21-vuotias poika

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kiistatta tunnetuin miestenlehti on Playboy, jonka perustaja ja pääomistaja Hugh Hefner tunnetaan bisnesvaistojensa lisäksi myös villeistä orgioistaan. Seksin ystävä paljasti aiemmin tällä viikolla ostavansa kaikki lehtiyhtiön äänivaltaiset osakkeet takaisin itselleen, jotta hän voisi elvyttää Playboyn uuteen nousuun.

Iäkäs Hefner ei ole kuitenkaan perheen ainoa playboy, sillä hänen vanhin poikansa Marston Hefner tekee parhaillaan tuloaan viihdelehtien sivuille. Viikonloppuna Marston kuvattiin juhlimassa edellä mainittua osakekauppaa Las Vegasissa. Siellä hänenkin kainalossaan viihtyi toinen toistaan kauniimpia neitokaisia, joista isä olisi voinut olla ylpeä.

Marston Hefner saa juuri ja juuri olla isänsä seurana amerikkalaisissa baareissa, sillä hän täytti taannoin vasta 21-vuotta. Siitä huolimatta hänen kerrotaan retostelleen TMZ-julkaisulle olevansa isänsä kaltainen playboy.