Moskovan autonäyttelyn kuumimmat kaunottaret – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autonäyttelyissä on jo vuosikymmenten ajan päästy katsastamaan upeita yksilöitä niin nelipyöräisten kuin kaksijalkaistenkin saralla. Jostain syystä toinen toistaan kauniimmat missit ja mallit ovat nimittäin vakiintuneet olennaiseksi osaksi autonäyttelyitä niin Suomessa kuin muualla maailmassa.

Nyt verkossa nähdään tähän liittyvä kuvakooste Moskovan kansainvälisestä autonäyttelystä. Kyseessä on kuitenkin siinä mielessä poikkeuksellinen kooste, että siinä autot ovat tällä kertaa jääneet selvästi taka-alalle. Amerikkalainen verkkolehti on nimittäin keskittynyt esittelemään tapahtuman naiskauneutta.

Tällä kertaa autoista kiinnostuneet lukijat joutuvat tiirailemaan autoja kaunotarten takaa tai etsimään nelipyöräisten kuvia aivan muilta foorumeilta.