Natalie Portman: ”Tarkistin seksikohtaukset jälkikäteen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffakaunotar Natalie Portman nähdään parhaillaan ympäri maailmaa kohutun Black Swan -elokuvan tähtenä. Elokuvassa lesbokohtauksissakin nähtävä kaunotar järjesti äskettäin todellisen uutispommin kertoessaan olevansa sekä kihloissa että raskaana. Nyt hän on paljastanut halunneensa tarkistaa elokuvan seksikohtauksia jälkikäteen.

– Olen aika lapsellinen. Tässä elokuvassa ilmoitin tarkistavani muutamat kohtaukset jo etukäteen varmistaakseni että ne olivat ok. Eräässä kohtauksessa riisun pikkuhousuni ja huomasin että se ei näyttänyt lopulta lainkaan pahalta, koska mitään paljasta ei juuri näkynyt. Sitten heti seuraavaksi puhuimme siitä mitä ihmiset tekevät viikonloppuna, Natalie Portman kertoi Girls Talk -lehden mukaan.

29-vuotias Natalie Portman odottaa parhaillaan lasta ranskalaissyntyiselle kihlatulleen Benjamin Millepiedille. Pariskunta tapasi Black Swan -elokuvan kuvauksissa. Eilen kerroimme kuinka hänet on nimittäin kiinnitetty Diorin mainoskasvoksi Cherie-tuoksun kampanjaan, jonka sensuellissa mainoskuvassa elokuvakaunotar poseeraa yläosattomissa.

Natalien seuraava uusi elokuva No Strings Attached saa ensi-iltansa maailmalla 21. tammikuuta. Elokuvan trailerissa kaunotar nähdään puolialastomana harrastamassa seksiä Ashton Kutcherin kanssa.