Näyttelijän kauhun hetket – löysi ruumiin autosta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet Hollywood-tähdistä ovat jossain vaiheessa uraansa näytelleet elokuvissa tai televisiosarjoissa, joissa he ovat joutuneet tekemisiin ”kuolleiden” kanssa. Nyt näyttelijä Peter Fonda on kuitenkin törmännyt tällaiseen tilanteeseen tosielämässä.

Easy Rider -elokuvassakin nähty Fonda löysi nimittäin keskiviikkona autosta ruumiin, eikä kyseessä ollut lavastus. Kyseinen auto oli parkissa Hollywoodin Sunset Boulevardin varrella, kun näyttelijä pysäköi oman autonsa ja huomasi viereisessä autossa jotain epäilyttävää.

Pian selvisi, että toisen auton etupenkille oli lyhistynyt kuollut mies. Fonda ilmoitti asiasta välittömästi poliisille, joka tutkii parhaillaan tapausta, TMZ uutisoi. Poliisi vahvisti, että Peter Fondaa ei epäillä rikoksesta.