Posh ja Kim identtisessä mekossa – kumpi on seksikkäämpi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodoistaan ja alastonkuvistaan aikoinaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian viihtyy hyvin viihdelehtien otsikoissa. Äskettäin realitytähti oli keksinyt muuttaa ulkonäköään radikaalisti, sillä nainen nähtiin tuuhean hiuspehkon sijaan hiukset täynnä pikkulettejä.

Kim Kardashian luottaa The Sun –lehden mukaan Victoria Beckhamin asuvalintoihin. Lehti on nyt julkaissut kuvat, joissa molemmilla on yllään sama mekko. Kyseessä on mustavalkoraidallinen The Alexander Mcqueen –luomus. Se luo raidoillaan illuusion tiimalasivartalosta, ja Beckham käytti tätä hyväkseen Lontoossa vuonna 2009. Nyt sama mekko nähdään hieman pidempänä versiona Kim Kardashianin yllä Kourtney and Kim Take New York –realitysarjan promotilaisuudessa.

Kumpi sinusta näyttää paremmalta mekossa?

Pari päivää sitten kaunotar oli otsikoissa karmaisevan suuren peppunsa takia. Tuoreissa kuvissa Kardashianin peppu on nimittäin todella suuri, mutta samalla myös oudon muotoinen. Fanit epäilevät Kardashianin hankkineen takalistoonsa jo aikaisemmin vihjailemansa silikonit. Kardashian ei ole vielä kommentoinut väitteitä.