Rachel McAdamsin valtava kaula-aukko hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen elokuvatähti Rachel McAdams on harvakseltaan kohuotsikoissa, vaikka hänkin on nykyisin aika-ajoin paparazzien tähtäimissä. Huomisesta alkaen hänet nähdään Suomenkin valkokankailla Morning Glory -elokuvan tähtenä.

Elokuvan Britannian ensi-iltaa juhlittiin viikonloppuna näyttävissä merkeissä, ja myös Rachel McAdams oli paikalla. Hän oli varustautunut Lontoon viileään keliin harvinaisen väljästi. Hänen juhla-asunsa oli nimittäin varustettu valtavalla kaula-aukolla, joka jatkui pitkälle vatsaan saakka.

32-vuotias kanadalaissyntyinen Rachel McAdams teki läpimurtonsa vuonna 2004 elokuvassa Mean Girls. Sittemmin hän on näytellyt lukuisissa elokuvissa, kuten Kuokkavieraat, Yölento, Perheen jalokivi ja State Of Play. Kolme vuotta sitten Rachelin oli määrä olla mukana Vanity Fair -lehden nakukuvassa Scarlett Johanssonin ja Keira Knightleyn kanssa, mutta hän perui osallistumisensa viime hetkellä. Samana vuonna hänet ja Ryan Gosling valittiin Hollywoodin tyylikkäimpien parien listalle, ja hän itse oli maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalla 89.