Selena Gomezin Facebook-profiilissa sikailtiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias amerikkalainen teinipoppari Selena Gomez on tuorein julkkistähti, joka on joutunut verkossa hakkereiden uhriksi. Justin Bieberin kanssa huhujen mukaan seurustelevan nuoren tähden profiileissa on julkaistu materiaalia sekä Twitterissä että Facebookissa.

Asiasta kertoi Selena Gomez itse, kun hän varoitti fanejaan ottamasta vakavasti näissä yhteisöpalveluissa julkaistuja vihaviestejä. Lisäksi hän pahoitteli viestien mahdollisesti aiheuttamaa mielipahaa.

Ennen varoitusta oli hänen nimissään julkaistu verkossa asiattomia viestejä, joissa viitattiin eräälle verkkosivulle ja jotka sisälsivät lisäksi runsaasti alatyylisiä voimasanoja. Viestit poistettiin niiden havaitsemisen jälkeen, ja Gomezin mukaan tilanne on taas hallinnassa.