Sting rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu rocktähti Sting paljasti taannoin varsin mielenkiintoisen fantasiansa. The Police -yhtyeen keulahahmona aikoinaan supertähdeksi noussut Sting, oikealta nimeltään Gordon Sumner, haluaisi nimittäin olla naisten hallitsema seksiorja.

Nyt Sting ja hänen elokuvatuottaja-vaimonsa Trudie Styler ovat nyt poseeranneet Harper’s Bazaarlehdessä rohkeissa kuvissa ja paljastaneet lehden haastattelussa seksielämänsä salaisuuksia. Pari on ollut yhdessä jo 30 vuoden ajan, joten heidän neuvoistaan lienee paikallaan ottaa opiksi. Julkkispari korosti erityisesti seksin leikillisyyden tarpeellisuutta.

Stingin mukaan hän olisi varmasti nykyistä onnellisempi naisten johtamassa maailmassa. Hänen mielestään naiset toimisivat varsin hyvin miehiä dominoivana sukupuolena. Laulaja olisi kertomansa mukaan valmis toimimaan naisten täydellisen käskyvallan alla ja toteuttamaan naisten kaikki eroottiset fantasiat. Sting ja Styler tulivat aikoinaan tunnetuiksi tantraseksin harrastajina ja puolestapuhujina.