”X Factor tappaa oikean musiikin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Charlotte Church oli vielä muutama vuosi sitten saarivaltion eniten ansaitsevien nuorten tähtien joukossa, mutta sittemmin menestys on hieman hiipunut. Nyt Church kuohuttaa mielipiteellään X Factor –ohjelman faneja.

– X Factor tappaa oikean musiikin. Siinä ohjelmassa ei etsitä oikeasti taitavia ja älykkäitä ihmisiä. Ulkonäkö on valttia, sillä seksikkäät pääsevät jatkoon. Syy tähän on Simon Cowellin huonot tuomarivalinnat. Minä pystyisin kokoamaan paljon paremman kokoonpanon. Se ohjelma on tällä hetkellä todella syvältä, Charlotte Church latasi Esquire-lehdessä.

Charlotte Churchin mielipide ohjelmasta ei luultavasti vaikeuta kuitenkaan nuoren naisen menestystä. Hänen omaisuudekseen arvioidaan nykyisin noin 15 miljoonaa euroa. Yhteensä poptähti on myynyt urallaan huimat 11 miljoonaa levyä, joten menestystä on siunaantunut todella paljon. Hän julkaisi lokakuussa 2010 ensimmäisen studiolevynsä viiteen vuoteen, kun Back To Scratch -albumi ilmestyi kauppoihin.