Gemma Merna historiallisen uhkeana alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Gemma Merna tunnetaan kotimaassaan huippusuositun Hollyoaks-saippuasarjan tähtenä. Muodokas kaunotar palkittiin roolistaan vuonna 2007. Sittemmin hän on tähdittänyt myös muita sarjoja ja poseerannut lisäksi mallikuvissa.

Viime vuonna Britanniassa julkaistiin naiskauneuteen keskittyneen Nuts-lehden tyttökalenteri vuodelle 2011. Yksi kalenterissa poseeraavista neitokaisista on Gemma Merna. Nyt Gemma nähdään viihdesivustoilla Yhdysvalloissa saakka. Kyseisissä kuvissa vaalea kaunotar nähdään muodokkaana pelkkiin alusvaatteisiin pukeutuneena.

26-vuotias Gemma Merna aikoo lehtitietojen mukaan astella ensi kesänä alttarille yhdessä pitkäaikaisen poikaystävänsä Ian Mintonin kanssa. Gemma on aiemmin kertonut, että hänen elämänsä paras päätös oli ottaa 21-vuotiaana suuret silikonirinnat.