Jessica Alballakin on huonoja päiviä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähdään parhaillaan Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähdittää sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Niiden myötä Jessican osakkeet ovat taas nousseet viihdelehdissä.

Toissapäivänä Jessica Alba kuvattiin selvästi keskimääräistä homssuisempana ja väsyneempänä shoppailemassa Brentwoodissa, Kaliforniassa. Vapaa-ajallaan supertähdet saavat toki näyttää aivan miltä haluavat, mutta siitä huolimatta leffakaunottaren kuvat ovat nyt nousseet otsikoihin.

Muutama päivä sitten Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.