Leighton Meester haukkuu oman televisioroolinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Leighton Meester nousi aikoinaan otsikoihin, kun hänen kotipornovideonsa vuoti julkisuuteen. Suosituista 24 ja Gossip Girl -televisiosarjoista tunnetuksi tullut kaunotar kritisoi nyt rooliaan Gossip Girl –sarjassa.

Leighton Meester ei pidä Blair Waldorfista, jota hän esittää kyseisessä sarjassa. Tähti kertoi Pop Eater -julkaisulle roolihahmon olevan kuvottava, manipuloiva ja paha ihminen. Tämän edesottamuksia on hauska seurata televisiosta, mutta todellisessa elämässä häntä ei haluaisi kohdata ikinä. Waldorf aiheuttaisi traumoja jokaiselle. Leighton Meester on onnellinen siitä, ettei hän muistuta liikaa roolihahmoaan. Toisaalta se voi olla Meesterin mukaan myös ongelma.

– Työskentelen roolini kanssa joka päivä. Olen noin prosentin verran samanlainen Waldorfin kanssa, mutta se ei ole välttämättä tarpeeksi. Roolihahmosta tehdään uskottava eläytymällä siihen. Rooliaan vihaa, jos sitä ei voi ymmärtää. Onneksi minulla on edes pieni yhteys, mutta Blair Waldorf on silti mielestäni epämiellyttävä. Helpommaksi tilanteen tekee se, että Blairilla on herkkä puolensa. Se tekee hänestä mukavamman ja hauskemman esittää, Leighton Meester sanoi Pop Eater -julkaisulle.

24-vuotias texasilaissyntyinen Leighton Meester esittää Gossip Girl -televisiosarjassa Blair Waldorfin roolia. Hän teki televisiodebyyttinsä Kova Laki -sarjassa jo vuonna 1999. Sittemmin hän on vieraillut myös monissa muissa sarjoissa, kuten Entourage, 24, Numb3rs, CSI: Miami ja Veronica Mars. Television lisäksi hän on näytellyt kymmenessä elokuvassa. Näyttelemisen lisäksi Leighton on yrittänyt tehdä uraa myös laulajana ja lauluntekijänä. Hänen tänä vuonna julkaistu esikoisalbuminsa on maineikkaan JR Rotemin tuottama.