Matkaopas-Erja sai nyrkistä: ”Asiakas löi useampaan otteeseen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon ensimmäisellä tuotantokaudellaan noussut Nelosen realitysarja Matkaoppaat jatkuu helmikuussa toisen tuotantokauden jaksoilla. Mukana on monia ensimmäistä kaudelta tuttuja matkaoppaita.

Realitysarjassa nähdään miten rankkaa matkaoppaan työ todellisuudessa on. Glamour karisee, kun oppaat joutuvat sukkuloimaan asiakkaiden perässä hotellien, lentokentän, sairaalan ja poliisiaseman välillä. Yksi tutuista oppaista, Erja, kertoi ohjelman haastattelussa erityisen tukalasta tilanteestaan.

– Siloin kun tuo ihana tulivuori puhalsi tuhkat ilmaan, niin meillä oli aivan ihana pariskunta tuolta maalta. Ne tietysti jäi sitten extra-viikoksi jumiin tänne. Siellä meikäläinen sai turpaan ja kaikkea muuta vastaavaa. Ei naamaan, mutta löi minua useampaan otteeseen. Se oli mielenkiintoista. Mä heitin sen jo lentokentällä ulos ja tulivat sitten taksilla perässä, Erja kertoi ohjelman haastattelussa.

Nelonen on nyt julkaissut verkkosivuillaan tulevaan Matkaoppaat-kauteen liittyvän erikoisjakson, jossa nähdään kuinka uudet matkaoppaat perehdytetään työhönsä. Joskus jopa keskellä yötä.