Historian seksikkäimmät ”Victorian enkelit” listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman halutuimpiin työpaikkoihin on lukeutunut jo muutaman vuoden eräs pesti, joka voittaa ainakin palstamilleillä mitattuna minkä tahansa mallitoimiston. Kyseessä on Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallina toimiminen, sillä se on ollut lukuisille supermalleille tie menestykseen.

Nämä Victorian enkelit paistattelevat päivittäin viihde- ja naistenlehtien palstoilla ja samalla raivaata itselleen lisätilaa kovassa mallimaailmassa. Nyt urheiluun ja naiskauneuteen keskittynyt amerikkalainen viihdelehti on listannut historian näyttävimmät ”enkelit” upeaan kuvagalleriaan.

Lisäksi julkaisu on rankannut kaunottaret järjestykseen vuodesta 1977 tähän päivään saakka. Mukaan on mahtunut 25 toinen toistaan näyttävämpää kaunotarta, ja samalla kuvagalleriasta voidaan huomata miten alusvaatteet ja niiden markkinointi ovat vuosikymmenten varrella muuttuneet. Listalla ovat mukana muiden muassa Candice Swanepoel, Olga Kurylenko, Petra Nemcova, Anne Vyalitsyna, Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Alessandra Ambrosio, Heidi Klum ja ykköseksi rankattu Andriama Lima.