Supertähdellä syöpä – lääkäri määräsi vain antibioottia!

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosittu Hollywood-tähti Michael Douglas on taistellut viime elokuusta saakka pahanlaatuista kurkkusyöpää vastaan, mutta viime viikolla hän sai lääkäreiltä iloisia uutisia. Näyttelijä kertoi sunnuntaina lehdistölle saaneensa tietää, että hänen syöpänsä on ainakin toistaiseksi voitettu. Näyttelijä on siitä huolimatta kuitenkin katkera.

Michael Douglasin vihan kohteena ovat lääkärit, jotka antoivat diagnoosin syövästä. Diagnoosin tekeminen kesti todella kauan, ja sen takia syöpä sai kehittyä rauhassa pahemmaksi. Douglas kävi tutkimuksissa tammikuussa 2010, mutta vasta kesällä lääkärit kertoivat hänen sairastavan kurkkusyöpää. Tämän vuoksi hän lopetti tupakanpolton ja alkoholinkäytön. Lääkäreiden hitaudesta suivaantunut elokuvatähti kertoo nyt olotilastaan Access Hollywood –julkaisulle. Tyrmistyttävintä oli se, että mies sai aluksi vaivoihinsa antibioottikuurin.

– Syöpä sijaitsi kieleni alla, mikä on todella harvinaista.  Sen vuoksi sen löytäminen oli myös vaikeampaa. Olen tutkistellut asiaa kotona, ja tiedän siitä tällä hetkellä paljon. En ole kuitenkaan antanut sitä anteeksi, etteivät lääkärit osanneet työtään nopeasti. Yli kuuden kuukauden aikana syöpä kasvoi huomattavasti vakavammaksi. Näiden kuukausien aikana minä sain muiden muassa vain antibiootteja. Syöpää ei valitettavasti voi voittaa pillereillä,  Michael Douglas kertoi Access Hollywood –julkaisulle.