Tältä näyttävät supertähtien kaksoissisarukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähtien maailmassa on jonkin verran tähtiä, joilla on kaksoisveli tai -sisar. Suurin osa kaksoissisaruksista on kuitenkin jäänyt lähes täysin pimentoon ja tunnetuimpien puoliskojensa varjoon. Osa kaksosista on kuitenkin päätynyt valokuviin tavalla tai toisella.

Nyt amerikkalainen viihdelehti on koonnut yhteen kaksosia, joista ainakin osa tullee monille yllätyksenä. Samalla verkkosivustolla on julkaistu valokuvat näistä aiemmin pimentoon jääneistä sisaruksista. Katso lista kuvineen tästä.

Mukana ovat kaksoissisaruksineen muiden muassa näyttelijät Ashton Kutcher, Scarlett Johansson, Kiefer Sutherland, Vin Diesel ja Gabrielle Carteris sekä supermalli Gisele Bundchen. Kaikki kaksoset eivät kuitenkaan ole identtisiä, mutta esimerkiksi Vin Dieselin kaksoisveli Paul varmasti hämmentää monia.