Vappu Pimiä teki masturbointipaljastuksen kollegastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden Korkojen kera -keskusteluohjelman juontajat Vappu Pimiä ja Jenni Pääskysaari vierailivat tänään Metro FM -radiokanavan aamuohjelmassa. Nyt haastattelusta on noussut pienimuotoinen kohu, sillä Pimiä paljasti siinä hämmentävän masturbointikokemuksensa.

Haastattelussa Vappu päätyi muistelemaan viime kesäistä Tammerfestin reissuaan, jossa hän vietti aikaa useiden tunnettujen radiojuontajien kanssa. Illan kuluessa seurue yltyi paljastamaan oudoimpia masturbointikokemuksiaan ja Vapun mukaan Metro FM:n toinen aamujuontaja Juha Perälä teki häneen tarinallaan lähtemättömän vaikutuksen. Tämän jälkeen Juha Perälä on aina ollut Vapulle ”oravamies”.

– Meidän ensikohtaaminen oli mielenkiintoinen. Olimme viime kesänä aika monen radioihmisen kanssa viettämässä Tammerfesteillä. Siinä sitten muutaman kuohuviinipullon jälkeen joku keksi idean, että puhutaan itsensä viihdyttämisestä ja että mikä on ollut erikoisin kokemus. Juha sitten paljasti muutaman drinkin jälkeen, että hänellä on tällainen metsään liittyvä tarina, jossa on mukana myös orava, Vappu Pimiä kertoi.

Juha Perälä kuitenkin vakuuttaa kanavan tiedotteessa, että tapauksen aikana ei vahingoitettu eläimiä.