Katie Pricen aviomies ei suostu eroamaan – purskahti itkuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen povipommi Katie Price on parhaillaan eriskummallisen avioeron pyörteissä. Glamour-mallin tiedottaja vahvisti vajaan vuoden kestänen avioliiton olevan lopullisesti karilla. Syyksi veikattiin lapsettomuutta, sillä pariskunta on yrittänyt saada aikaan jälkikasvua.

Avioeron käsitteleminen jatkuu seuraavaksi oikeudessa, mutta sitä ennen pitää kuitenkin saada ratkaistua poikkeyksellinen pulma. Aviomies Alex Reid on nimittäin kieltäytynyt allekirjoittamasta avioeropapereita.

The Sun -lehden mukaan tuleva ex-pari on neuvotellut lakimiehineen tuntikausien ajan, mutta Reid ei ole suostunut laittamaan nimeään eropapereihin. Sen sijaan hänen kerrotaan purskahtaneen itkuun ja anelleen povipommia muuttamaan mielensä.

– Katie halusi saada suhteen kuntoon, mutta se ei riittänyt korjaamaan kriisiä. Hän aikoo suojella omaisuuttaan ja lastensa perintöä kaikin keinoin. Hän on valmis oikeustaisteluihin, sillä hän ei aio antaa penniäkään Reidille. Katie ei ollut valmis tähän avioliittoon, sillä hän ei ollut päässyt yli Peter Andresta, lähde kertoi The Sun -lehdelle.