Clueless-kaunotar Alicia Silverstone on raskaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Alicia Silverstone katosi otsikoista jo vuosia sitten, kun hänen hienosti alkanut uransa alkoi osoittaa hiipumisen merkkejä. Viime vuosina näyttelijäkaunotarta ei ole nähty enää elokuvissa eikä myöskään viihdelehdissä, kun hän on keskittynyt perhe-elämään.

Nyt People-lehti kertoo onnellisesta perhe-uutisesta, sillä Alicia on raskaana ja odottaa ensimmäistä lastaan. Hän itse kertoi lehdelle odottaneensa kaksivuotiaasta saakka sitä että saisi joskus lapsen. Alicia ja hänen aviomiehensä Christopher Jarecki avioituivat kesällä 2005 kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen.

Lähitulevaisuudessa Silverstone nähdään kahdessakin elokuvassa. Pari vuotta sitten Alicia Silverstone paljasti oman tapansa pitää kuumuus loitolla hoitaessaan Los Angelesin kesähelteillä puutarhaansa. Hän kertoi nimittäin tekevänsä puutarhatöitä mieluiten täysin alastomana.

– Se alkoi luultavasti silloin kun tein puutarhatöitä ensimmäisen kerran. Olin ulkona ja siellä oli tukahduttavan kuuma, joten riisuin kaikki vaatteeni. Sitten hyppäsin välillä uima-altaaseen uimaan. Olen muutenkin aina alastomana uima-altaassa, Alicia Silverstone kertoi Us Weekly -lehdelle.