Avril Lavigne esitteli bikinikroppansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne vahvisti viime viikolla julkaisevansa pian uuden albumin. Televisiotähti Brody Jennerin kanssa seurusteleva popkaunotar on nyt ehtinyt levynteon ohella myös lomailemaan.

Kanadalaiskaunotar kuvattiin nauttimassa lämmöstä aurinkoisissa merkeissä, mutta rusketusta kavahtava supertähti pysytteli parhaansa mukaan poissa auringonsäteiden ulottuvilta. Asukseen hän oli kuitenkin valinnut bikinit ja niiden lisäksi valtavan aurinkohatun.

Avrilin uuden Goodbye Lullaby -albumin julkaisua siirrettiin taannoin, sillä alunperin jo viime vuodelle kaavailtu levy julkaistaan nyt vasta 8. maaliskuuta. Neljänneltä studiolevyltä lohkaistava ensimmäinen single on nimeltään What The Hell.

Äskettäin Avril Lavigne kertoi Daily Record -lehdelle haluavansa olla uusi Madonna. Supertähden esittämät kappaleet ovat pitäneet pintansa jo monien vuosikymmenien ajan, ja tämä on myös Lavignen päämäärä oman tuotantonsa suhteen. Madonnan albumeja on myyty noin 140 miljoonaa kappaletta.

26-vuotiaan Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa.

Avril Lavigne What The Hell