Christina Hendricksin vanha Playboy-kuva löytyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijä Christina Hendricks avioitui taannoin näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa, ja hänet on viime aikoina noteerattu usein viihdelehdissä erityisesti muotojensa merkeissä. Taannoin kaunottaren kerrottiin olevan ehdolla Wonder Woman -elokuvan pääosaan.

Supersuositun ja useita kertoja palkitun Mad Men -televisiosarjan muodokas tähti Christina Hendricks on tehnyt mallintöitä jo pitkään, ja esimerkiksi vuonna 1999 hän poseerasi Playboy-lehden sivuilla. Nyt nuo kuvat ovat nousseet jälleen otsikoihin. Alla olevassa kuvassa hänet nähdään oikealla hopeanhohtoisiin bikineihin sonnustautuneena.

35-vuotias Tennesseen Knoxvillessä syntynyt Christina Hendricks tuli aikoinaan tunnetuksi Beggars & Choosers -televisiosarjan vakiotähtenä. Sittemmin hän on näytellyt monissa muissakin menestyssarjoissa, kuten Teho-osasto, Ilman johtolankaa, Las Vegas, Angel ja Firefly. Hänen tunnetuin roolinsa on nähty kuitenkin Mad Men -sarjassa, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia.

Lähipiirin mukaan Christina Hendricks on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Siksi hän kertoi yrittävänsä pudottaa painoaan noin kymmenen kiloa vähentämällä hiilihydraattien ja alkoholin määrää ruokavaliossaan.