Kelsey Grammer tukalassa tilanteessa – ei pääse uusiin naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Frasier-sarjan tähti Kelsey Grammer on tukalassa tilanteessa, sillä hän kihlautui taannoin uuden rakkaansa Kayte Walshin kanssa. Pian kuitenkin selvisi, että näyttelijä oli vielä virallisesti naimisissa Camille Donataccin kanssa. Grammer on sittemmin vaatinut koko avioliiton mitätöimistä, sillä hän aikoo mennä uusiin naimisiin jo ensi kuussa.

Kelsey Grammer oli torstaina mukana Late Show with David Letterman -ohjelmassa, jossa hän kertoi suunnittelevansa häitä helmikuulle. Tähti sanoi Kayte Walshin olevan todella rakas hänelle, eikä hän jaksaisi millään odottaa avioliiton solmimista. Häitä suunnitellaan yhdessä, mutta virallinen hääpäivä ei ole vielä tiedossa. Myös Grammerin lapset Mason ja Jude pitävät Kaytesta. Tämä on tähdelle tärkeä asia, sillä hän haluaa uudelle vaimolleen hyvät oltavat perheessään.

Rakkaus on kuitenkin vienyt miehen mennessään, sillä näyttelijä ei aio – tälläkään kertaa – laatia avioehtoa. Tähden ystävä kertoi Pop Eater –julkaisulle tämän johtuvan miehen tämänhetkisistä tunteista. Grammer on varma uuden suhteensa kestämisestä.

– Kelsey on syvästi rakastunut Kayteen. Hän ei pysty kuvittelemaan enää ketään toista naista rinnalleen loppuelämänsä ajaksi. Siksi hän on varma siitä, että uusi liitto tulee kestämään. Tämän takia hän ei tee avioehtoa. Joitakin asia kauhistuttaa, sillä avioerot tulevat aina kalliiksi. Esimerkiksi tuorein ero Donataccista tulee maksamaan hänelle 50 miljoonaa dollaria, ystävä kertoi Pop Eater –julkaisulle.