Tältä Heikki Kovalainen näyttää ulkoministerin pallilla – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ulkoministeri Alexander Stubb ja Formula 1 -sarjan tämän hetken ainoa suomalaiskuljettaja Heikki Kovalainen tapasivat eilen virallisissa merkeissä, kun CNN-uutiskanava kävi kuvaamassa heitä Helsingissä.

Heikki Kovalainen kertoi Twitter-blogissaan kutsuneensa toimittaja Richard Questin tutustumaan Suomeen, joka valittiin taannoin Newsweek-lehdessä maailman parhaaksi maaksi. Kuvausten tiimellyksessä Stubb esitteli Kovalaiselle myös ulkoministerin työpaikkaa, ja samalla formulatähti sai istua ministerin työpöydän ääreen.

Nuorekas Stubb ikuisti tilanteen ja julkaisi kuvan saman tien Twitter-blogissaan. Alla olevan kuvan tekstiksi Stubb kirjoitti ”Heikki the ulkoministeri”. Omassa mikroblogissaan Kovalainen kehui kuinka hienoa oli päästä tekemään ohjelmaa CNN-kanavalle yhdessä ulkoministerin kanssa.

Heikki Kovalainen