James Franco tuli kaapista? ”Ehkä olen vain yksinkertaisesti homo”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä James Franco nähdään parhaillaan valkokankailla uuden 127 Hours -elokuvan päätähtenä. Nyt hänen seksuaalinen suuntautumisensa on kyseenalaistettu, ja mies on viimein uskaltautunut myös kommentoimaan asiaa.

Lehtien kansikuvissa naistenvaatteissakin poseerannut James Franco on näytellyt valkokankaalla useaan kertaan homoseksuaalia, mutta hänen epäillään olevan sellainen myös tosielämässä. Suoraa vastausta ei ole kuitenkaan vieläkään saatu.

– Siitä puhutaan paljon blogeissa, ja aina kovin mustavalkoisesti. Niissä yritetään yksinkertaistaa kaikki. ”Oletko homo vai hetero?”, ”Tämä on kolmas homoelokuvasi, tule jo kaapista!” Kaikissa tapauksissa kiinnostuksesi kohde määrittelee seksuaalisuutesi, James Franco kertoi Entertainment Weekly -julkaisulle.

Franco tyytyi edelleen leikittelemään seksuaalisuudellaan julkisuudessa.

– On monia muita syitä miksi olen kiinnostunut homohahmoista kuin että haluaisin harrastaa seksiä miesten kanssa. Olen esittänyt homomiehiä eri vuosikymmeniltä, joihin aikoihin homomiehenä oleminen oli paljon nykyistä vaikeampaa. Tiedättekö mitä? Ehkä minä olen sitten yksinkertaisesti homo.

127 Hours -elokuvassa James Francon roolihahmo joutuu onnettomuuteen keskellä autiomaata ja joutuu amputoimaan kätensä pelastuakseen. Äskettäin Franco kertoi People-lehdelle jo pelkän lavastuksen tehneen pahaa. Samalla hän paljasti voivansa pahoin nähdessään omaa vertaan esimerkiksi lääkärissä.