Kansa tyrmäsi Euroviisukarsinnat: ”Myötähäpeää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen illalla käynnistyi jälleen Suomen euroviisuedustajan etsiminen, kun ensimmäinen viisukarsinta nähtiin suorana lähetyksenä televisioruuduissa. Ainakaan ensimmäisessä alkukarsinnan perusteella kotikatsomoissa ei ollut aihetta riemuun.

Heti lähetyksen käynnistymisen jälkeen Facebookissa ja Twitterissä ryhdyttiin nimittäin vuodattamaan tuntoja kisan annista. Kansalaisten lisäksi myös lukuisat musiikkialan ammattilaiset, keikkamyyjät ja artistit kritisoivat ohjelman tasoa tiukoillakin sanakäänteillä. Kaikki kritiikki ei tosin suuntautunut ainoastaan lauluesityksiin.

Viihdelehti Stara tutkaili kommentteja myös hieman yleisemmällä tasolla Facebook-statuksien hakukoneella, ja noin sadasta aiheeseen liittyvästä kommentista vain pari-kolme oli edes jollain tavalla positiivisia. Suomalaiset Facebook-käyttäjät tyrmäsivät siis ensimmäisen karsinnan tarjonnan lähes yksimielisesti. Useissa statuksissa kisan todettiin aiheuttaneen myötähäpeää kotikatsomoissa.

Ensimmäisessä karsinnassa olivat mukana Automatic Eye, Marko Maunuksela, Johanna Iivanainen, Jonna ja Cardiant. Heistä jatkoon pääsivät Marko Maunuksela, Cardiant ja Johanna Iivanainen.

{democracy:132}