Rihanna ei ollut aivan parhaimmillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Rihanna kuvattiin joululoman aikoihin nauttimassa kotimaansa Barbadoksen maisemista ja rantaelämästä. Uudenvuoden juhlintaa varten kaunotar palasi kuitenkin Yhdysvaltoihin, jossa hän juhlisti vuoden vaihtumista näyttävästi.

Nyt arki on jälleen alkanut, mutta neitokaisen hymy on kuitenkin samalla hyytynyt. Rihanna kuvattiin nimittäin katsomassa koripallo-ottelua Los Angelesissa. Ringside-paikoistaan huolimatta kaunotar ei juuri hymyä väläytellyt, joten Miami Heatin ja LA Clippersin välinen ottelu lienee ollut tylsää katsottavaa.

Joululoman aikana vahvistuivat huhut, joiden mukaan Rihanna on nykyisin taas sinkku. Hän erosi miesystävästään Matt Kempistä noin vuoden seurustelun jälkeen. Välimatka ajoi parin erilleen, sillä laulaja itse kiertää jatkuvasti ympäri maailmaa työnsä takia. Baseballia pelaava Kemp joutuu puolestaan matkustamaan ympäri Yhdysvaltoja Dodgers-joukkueensa kanssa.