Zsa Zsa Gaborin jalka amputoitiin – henki pelastui toistaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu veteraaninäyttelijä Zsa Zsa Gabor kiidätettiin viime syksynä sairaalahoitoon pudottuaan sängystä kotonaan. Pudotus oli iäkkäälle tähdelle raju, sillä hän sai tapaturmassa useita luunmurtumia. Sittemmin tilanne on ollut yhtä vuoristorataa ja tähti on ollut useissa leikkauksissa.

94-vuotias supertähti loukkaantui Malibussa sijaitsevassa kodissaan pudottuaan lattialle tavoitellessaan puhelintaan. Hänet kiidätettiin leikkauksen jälkeen teho-osastolle kriittisessä tilassa, mutta pian kunto parani ja Gabor pääsi kotihoitoon.

Nyt Gaborilta on amputoitu toinen jalka, koska siinä oleva kuolio oli vaarassa levitä. Mikäli amputaatiota ei olisi tehty, olisi supertähti vaarassa menettää henkensä. UCLA-sairaalan lääkärit kertoivat Hollywood Reporterille, että amputointi sujui hyvin. Gabor on kuitenkin edelleen huonossa kunnossa, sillä hänellä on ollut muiden muassa verihyytymiä eri puolilla vartaloa.

Unkarilaissyntyinen Zsa Zsa Gabor tunnetaan näyttelijätöidensä lisäksi myös lukuisista avioliitoistaan. Hän on ollut tähän mennessä jo yhdeksän kertaa naimisissa muiden muassa aatelisten, näyttelijöiden, liikemiesten ja miljonäärien kanssa. Vuosina 1942 – 1946 hän oli naimisissa Hilton-hotelliketjun perustajan Conrad Hiltonin kanssa. Avioliitosta syntyi hänen ainoa lapsensa, Francesca Hilton.