Aku ”Marja Tyrni” Hirviniemi valittiin Vuoden televisioesiintyjäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevassa Kultainen Venla -gaalassa Vuoden televisioesiintyjäksi valittiin hetki sitten yleisöäänestyksen perusteella Aku Hirviniemi. Hän nousi suursuosioon viime vuonna Putous-ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella.

Erityisen hyvin Hirviniemi löi itsensä läpi Vuoden sketsihahmoksi valitun Marja Tyrni -roolihahmonsa merkeissä. Tyrni vei näyttelijää festarikeikoille koko viime kesän ajan, ja lopulta Tyrnin nimissä julkaistiin myös kokonainen albumillinen tanssimusiikkia. Sittemmin roolihahmo on jo kirjaimellisesti haudattu.

– On kunnia vastaanottaa tää palkinto Hans Välimäeltä. Mä olin just sun ravintolassa syömässä. Se leväjuttu ei ollut kovin hyvä, mutta muuten oli, Hirviniemi aloitti kiitospuheensa.