Entinen lapsitähti kiisti suhteen kohuttuun Jersey Shore -tähteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin tunnetuimpiin lapsitähtiin aiemmin lukeutunut Chloe Sevigny on monista elokuvarooleistaan huolimatta onnistunut pysyttelemään pääasiassa erossa kohuotsikoista. Nyt kohua on kuitenkin aiheuttanut hänen väitetty uusi valloituksensa.

Viime viikkoina Chloe Sevigny on ollut useita kertoja viihdelehtien kuvissa esiteltyään upeaa bikinivartaloa lomallaan. Samalla Sevigny palasi mahdollisesti jäädäkseen viihdelehtien otsikoihin. Nyt hänen epäillään tapailevan kohutusta Jersey Shore -realitysarjasta tuttua Pauly D:tä, sillä heidät nähtiin istumassa vierekkäin urheiluottelussa. Sevigny kuitenkin kiisti epäilyt.

– En seurustele, mutta toivoisin seurustelevani hänen kanssaan, koska se kuulostaisi hulvattomalta. Olisimme maailman oudoin pari. Siitä seuraisi maailmanloppu, Chloe Sevigny kertoi Interview-lehdelle.

36-vuotias Chloe Sevigny nousi tähdeksi kohutun Kids-teinielokuvan myötä vuonna 1995. Hän voitti roolistaan parhaan tulokkaan palkinnon. Todellinen läpimurto tapahtui kuitenkin neljä vuotta myöhemmin elokuvassa Boys Don’t Cry, josta hän sai suoranaisen palkintosateen ja ehdokkuudet parhaan naissivuosan Oscarin ja Golden Globen saajaksi. Sittemmin menestysrooleja ei ole enää juuri siunaantunut. Chloe Sevigny  seurusteli aiemmin peräti kahdeksan vuoden ajan muusikko Matt McAuleyn kanssa, mutta pariskunta erosi vuonna 2007.