David Beckhamilta lisäselvitys prostituoidun väitteistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähti David Beckham palkittiin taannoin Lifetime Achievement Award -palkinnolla, mutta samaan aikaan hänen elämäänsä on varjostanut kohutut väitteet seksistä prostituoidun kanssa. Taannoin David sai Irma Nicin väitteistä tarpeekseen ja haastoi tämän oikeuteen vaatien 18 miljoonan euron korvauksia.

– En ole koskaan edes tavannut kyseistä naista, joten en ole harrastanut seksiä hänen kanssaan. En ole maksanut hänelle seksistä tai pettänyt vaimoani hänen kanssaan. Kiistän kaikki hänen väitteensä ja vaadin korvauksia, David Beckham perusteli oikeuteen toimittamissaan papereissa.

Bosnialainen Nici väittää Beckhamin pettäneen vaimoaan hänen kanssaan jopa viisi kertaa ja harrastaneen myös ryhmäseksiä sekä maksaneen siitä 10.000 dollaria käteisellä. Tämä tapahtui neitokaisen mukaan vuonna 2007. Nyt asiakirjoista on selvinnyt lisätietoja Beckhamin kertomuksesta, sillä hän kertoo tekemisistään niinä päivinä, joina Nici väittää seksiaktien tapahtuneen.

Beckham oli väitteidensä mukaan ollut täysin toisessa kaupungissa väitetyn ensimmäisen aktin aikana. Toisella kerralla Beckham väittää olleensa hieronnassa turvamiestensä valvonnassa ja menneensä sen jälkeen nukkumaan. Kolmas kerta tapahtui naisen mukaan New Yorkin Le Parker Meridien -hotellissa, jossa Beckham kiistää koskaan edes käyneen. Lisäksi urheilutähti kiistää edes kantavansa mukana niin suuria summia käteistä, että 10.000 dollarin käteismaksu olisi mahdollinen.