Elizabeth Hurleyn turbohuulet ihmetyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja mallina maailmalla tunnetuksi tullut brittitähti Elizabeth Hurley kertoi joulukuussa eronneensa aviomiehestään Arun Nayarista. Ero oli tapahtunut naisen mukaan jo kuukausia sitten. Hurleyn rinnalla nähtiin pian tämän jälkeen uusi mies, urheilutähti Shane Warne. Myös tämä suhde päättyi nopeasti uskottomuuteen.

Nyt Daily Mail –lehti esittelee tuoreissa kuvissaan ruskettuneen ja turpeahuulisen Elizabeth Hurleyn. Hurley kertoi aiemmin Twitter-sivustollaan haluavansa tekorusketuksen. Hän kokee nimittäin olevansa talven takia liian kalpea. Hurley on kuvien perusteella kohottanut suhdesotkuissa kärsinyttä itsetuntoaan myös uusilla ja aikaisempaa muhkeammilla huulilla. Kuvista päätellen Hurley jaksaakin nyt hymyillä kameroille leveästi. Samalla hänen kerrotaan anelevan ex-miestään takaisin.

– Elizabeth Hurley kerjää miestään ottamaan hänet takaisin. Liz tietää tehneensä virheen ja hän pyytää anteeksiantoa, mutta Arun ei ole suostunut naisen pyyntöihin. Kaiken lisäksi Arunilla on joku tuntematon brunette, jota hän suuteli. Nainen sukelsi tämän jälkeen taksiin, jottei häntä nähtäisi, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

45-vuotias Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Gloucestershiressä asuva Hurley erosi taannoin Arun Nayarista, jonka kanssa hänellä on poika Damian. Vuonna 2010 People Star -verkkojulkaisu rankkasi Hurleyn maailman 9. kauneimmaksi naiseksi.