Johanna Lundbackin alusvaatekuvia kuolataan maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta ei ole viime vuosikymmeninä löytynyt mallikaunottaria, jotka olisivat nousseet todellisten huippumallien sarjaan maailmalla. Kirsi Pyrhönen, Pipsa Hurmerinta ja Suvi Koponen ovat päässeet lähimmäksi tällaista statusta, mutta esimerkiksi viihdelehtiin saakka panokset eivät riittäneet.

Rakkaasta naapurimaastamme Ruotsista on sen sijaan saatu jo useampiakin kaunottaria mallimaailman kärkikaartiin, ja yksi kovaa nousua parhaillaan tekevä on 20-vuotias Johanna Lundback. Hänen alusvaatekuviaan on kuolattu verkossa jo viime keväästä saakka Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.

Vasta loppuvuodesta ja tämän vuoden puolella kuitenkin myös muutamat suuremmat viihdejulkaisut ovat noteeranneet Johannan näyttävät kuvat, joten hänen uransa näyttää olevan edelleen noususuunnassa.