Katie Price ajoi itkevän aviomiehensä kodistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen povipommi Katie Price on parhaillaan eriskummallisen avioeron pyörteissä. Glamour-mallin avioliitto on hänen mukaansa lopullisesti karilla, mutta aviomies Alex Reid ei ole siitä huolimatta suostunut allekirjoittamaan avioeropapereita.

Avioeron käsitteleminen jatkuu seuraavaksi oikeudessa, mutta sitä ennen eropapareihin pitää saada myös miehen nimi. Allekirjoittamisen sijaan hänen kerrotaan purskahtaneen itkuun ja anoneen vaimoaan perumaan eropäätöksensä. Tulossa on siis todennäköisesti jo toinen riitaisa avioero parin vuoden sisällä.

Tänään The Sun uutisoi, että Katie Price on joutunut heittämään Alexin ulos pariskunnan kodista, sillä mies ei suostunut lähtemään asunnosta vapaaehtoisesti. Hän olisi halunnut vielä keskustella erosta ja sen syistä. Avioeron syyksi on julkisuudessa veikattu lapsettomuutta, sillä pariskunta on yrittänyt saada aikaan jälkikasvua.