Kelly Osbournen erokohu paisuu – kihlattu petti transseksuaalin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kelly Osbourne erosi viime kesänä kihlatustaan 22-vuotiaasta mallipoika Luke Worrallista. Kellyn kertoman mukaan Luke petti häntä monien naisten kanssa, joten ero oli ainoa vaihtoehto. Yksi pettämisistä oli kuitenkin poikkeuksellisen erikoinen tapaus.

Nyt Sunday Mirror -lehti kertoo, että Kellyn tavanomaista suuremmalle tuohtumukselle on todennäköisesti löytynyt syy. Luke nimittäin petti Osbournea alunperin mieheksi syntyneen transseksuaalin henkilön, Elle Schneiderin, kanssa. Pettämisen aikaan Elle oli jo nainen, mutta ennen sukupuolenvaihtoleikkausta hän oli Reynaldo Gonzalez -niminen mies. Schneider vahvisti tiedot lehdelle.

– Kerroin Lukelle, että olin syntynyt pojaksi. Hän ei siitä välittänyt, vaan itse asiassa se sytytti häntä vielä enemmän. Hän kertoi minulle aina olevansa sinkku, eikä minulla ollut aavistustakaan että hän oli kihloissa Kelly Osbournen kanssa, Elle Schneider kertoi lehdelle.

Nyt Osbournella on jo uusi mies kuvioissa. Kyseessä on brittiläinen muusikko Rob Damiani, jonka Kelly tapasi Iso-Britanniassa. Osbourne vahvisti Closer-lehdelle uutisen olevan totta. Julkkistähti aikoo edetä suhteessa kuitenkin rauhallisesti, sillä muistot edellisestä suhteesta ovat jättäneet häneen jälkensä.