Parkkitalo petti – kuorma-auto putosi katon läpi – katso

Nettivideot · Stara.fi

Kulunut talvi on ollut harvinaisen luminen ja myrskyisä koko pohjoisella pallonpuoliskolla. Suomen ja muun Euroopan lisäksi lunta on tupruttanut merkittävästi keskimääräistä enemmän myös Yhdysvalloissa. Lumenluonti ei aina ole kovin turvallista.

Nyt verkossa on nimittäin julkaistu valvontakameran Yhdysvaltojen Georgiassa tämän viikon keskiviikkona kuvaama video. Siinä nähdään kuinka kuorma-auto on auraamassa lumia parkkitalon katolta, kun betonirakenteinen katto antaa yllättäen periksi ja koko kuorma-auto putoaa siitä perä edellä läpi.

Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Gordonin kaupungin viranomaisille oli viime kuussa ilmoitettu, että 80-luvulla valmistuneet betonirakenteet olivat kunnossa. Tilanne näyttää samanlaiselta kuin jää pettäminen järvellä tai merellä, mutta nyt tapatumapaikkana on parkkihalli. Katso video tästä tai artikkelin yltä.