Mitä tapahtui koulussa? 90 koulutyttöä yllättäen raskaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on puhuttu jo vuosikymmeniä ei-toivotuista teiniraskauksista, mutta nyt ne ovat suorastaan valloittaneet erään amerikkalaiskoulun. Lukioon verrattavan oppilaitoksen tytöistä nimittäin huimat 90 on ollut tai on parhaillaan raskaana kouluvuoden aikana.

Memphisissä sijaitsevassa Frayser High School -koulussa on yhteensä 800 oppilasta, joten raskaaksi hankkiutuneiden määrä on huimat 11 prosenttia kaikista oppilaista. Asiasta uutisoineen WMC-TV Memphis -televisiokanavan mukaan koulun oppilaat ovat keskimääräistä heikommin toimeen tulevista perheistä.

Televisiokanava kertoi myös, että alueelle suunnitellaan parhaillaan massiivista kampanjaa teiniraskauksien estämiseksi. Suunnitelmaan kuuluu myös 250.000 dollarin mainoskampanja. MTV-viihdekanavan teiniäitejä käsittelevään Teen Mom -realityohjelmaan lienee Memphisin suunnalta kovasti tulijoita.