Näin Britney Spears varttui teinitytöstä naiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun popmaailman suurin supertähti Britney Spears valittiin taannoin levymyynnillä ja listasijoituksilla mitattuna vuosituhannen ensimmäisen vuosikymmenen suosituimmaksi tähdeksi. Tällä viikolla Britney teki näyttävän paluun musiikkilistoille.

Viime aikoina Britney ei ole kovin seksikkäissä kuvissa enää poseerannut, mutta tilanne oli toinen vielä viime vuosikymmenen puolivälin aikoihin. Nyt amerikkalaisjulkaisu on koonnut yhteen laulajatähden uran seksikkäimmät poseeraukset. Mukana ovat muiden muassa Rolling Stone -lehden kohutut kansikuvat ja Harper’s Bazaar -lehden alastonkuva raskauden ajalta.

Supertähden paluusingle Hold It Against Me nousi heti useiden maiden digimyynnin listaykköseksi. Kappale julkaistiin hieman etuajassa, sillä se vuoti julkisuuteen ennen aikojaan. Sinkku on ensimmäinen lohkaisu uudelta albumilta, joka julkaistaan maaliskuussa.