Kännykkäänsä näpytellyt tyttö käveli suihkulähteeseen

Nettivideot · Stara.fi

Monet kännykän käyttäjät kirjoittavat tekstiviestejä myös kävellessään esimerkiksi jalkakäytävällä. Nyt Yhdysvalloista on saatu hyvä esimerkki siitä, että erityisesti viestejä kirjoitettaessa kannattaa olla tarkkana siitä mihin on astumassa.

Ostoskeskuksen valvontakameran videolla nähdään nimittäin kuinka nainen kirjoittaa tekstiviestiä kaikessa rauhassa, kun hän astuu yllättäen suihkulähteen vesialtaaseen. Hän on kävellessään niin keskittynyt kirjoittamiseen, että ei huomaa minne on kävelemässä.

Nainen ei kuitenkaan loukkaannut pienessä tapaturmassa, vaan hän nousee altaasta kaikessa rauhassa ja kävelee pois. Videolla kuullaan kuinka ostoskeskuksen valvomossa saadaan naisen kustannuksella hyvät naurut. Tämän videon valossa esimerkiksi auton ratissa tekstiviestien kirjoittamisen kieltämiselle on hyvät perusteet.