Olivia Munnin muodot backstagella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin julkkiskaunotar nakuili PETA-järjestön kampanjassa. Nyt kaunotar on vieraillut suositussa televisio-ohjelmassa.

Hiuksensa taannoin lyhentänyt kaunotar poseerasi äskettäin Maxim-lehdessä läpinäkyvissä alushousuissa. Nyt hän on vieraillut David Lettermanin suositussa keskusteluohjelmassa, ja tuttuun tapaansa julkaissut itse Twitterissä kuvansa backstagelta. Heti haastattelun jälkeen ikuistetussa kuvassa neitokaisen kaula-aukko näyttää olevan keskimääräistä suurempi.

30-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.

Olivia Munn