Sara Jean Underwood kuumissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden sivuiltakin tunnetuksi tullut kuvankaunis realitytähti Sara Jean Underwood on viettänyt parin viime vuoden ajan hiljaiseloa kohujulkisuudesta, mutta seurustelusuhteidensa saralla uutiskynnys on ylittynyt jo pariinkin otteeseen.

Sara noteerattiin taannoin viihdelehdissä, kun hän vietti lomaansa Karibialla yhdessä televisio- ja radio-ohjelmistaan tutuksi tulleen Ryan Seacrestin kanssa. Kuvien perusteella Saran epäiltiin hankkineen uudet ja suuremmat rinnat. Nyt hän on päässyt esittelemään uusia muotojaan alusvaatemalliston mainoskuvissa.

Vuoden Playmate-tittelin vuonna 2006 saanut Sara Jean Underwood opiskelee nykyisin mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa.