Scarlett Johansson paljasti pintaa shampanjamainoksessa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds erosivat taannoin ulkoisesti varsin sopuisissa merkeissä. Pian eroilmoituksen jälkeen kuitenkin selvisi, että eroon liittyi myös perheystävä Sandra Bullock, jonka kanssa Reynolds on sittemmin viihtynyt varsin hyvin.

Nyt Scarlett Johansson nähdään vaihteeksi hieman pirteämpänä kuin viime aikoina siviilissä, sillä hänet on kiinnitetty shampanjamerkki Moet & Chandonin mainoskasvoksi. Kuplajuoman mainoskuvissa kaunotar nähdäänkin nyt upean näköisenä esittelemässä muiden muassa näyttäviä sääriään.

Kolmiodraamasta vedettiin julkisuudessa johtopäätös, että Bullock ja Reynolds olivat yhdessä jo Ryanin avioliiton aikana. Uusi pari vietti muiden muassa joulun yhdessä Sandran perheen parissa ja uudenvuoden kahdestaan romanttisella illallisella. Reynolds ja Bullock näyttelevät rinnakkain elokuvassa The Proposal, ja rakkauden uskotaan alkaneen jo kuvauksista.

Scarlett Johansson Möet