17-vuotias teinikaunotar on uusi Miss America – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on jälleen valittu uusi missi, kun 17-vuotias nebraskalainen Teresa Scanlan voitti eilen illalla Miss America -tittelin. Kilpailussa oli mukana yhteensä 52 kaunotarta, eli yksi jokaisesta osavaltiosta. Voitto mullisti teinikaunottaren elämän.

Planet Hollywood -kasinolla Las Vegasissa jaettu Miss America -titteli toi Teresa Scanlanille missikruunun lisäksi myös 50.000 dollarin stipendin sekä vuoden pituisen kiertueen ympäri Yhdysvaltoja. Teresa oli historian ensimmäinen nebraskalainen voittaja. Samalla hän on myös kaikkien aikojen nuori Miss America sen jälkeen kun osallistujille asetettiin ikäraja 1930-luvulla. Miss America -kilpailu järjestettiin nyt jo 90. kerran.

Katso kuvakooste tästä.

Ensimmäinen perintöprinsessa oli Miss Arkansas Alyse Eady ja toinen perintöprinsessa Miss Hawaii Jalee Fuselier. Voittaja Teresa Scanlan kertoi haluavansa opiskella lakimieheksi ja suuntautua politiikkaan opiskelujensa jälkeen. Lisäksi hän kertoi haluavansa suitsia WikiLeaksin kaltaista tietojen julkistamista silloin kun se vaarantaa kansallisen turvallisuuden. Hän vertasi WikiLeaksia vakoiluun.