Räppäri yritti esittää rokkaria – loukkaantuneena sairaalaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti The Game, oikealta nimeltään Jayceon Taylor, on joutunut hieman noloon tilanteeseen musiikkivideonsa kuvauksissa. Hän oli torstaina kuvaamassa videota Los Angelesin keskustassa yhdessä monien muiden hiphop-tähtien kanssa, kun kuvausreissusta tulikin yllättäen sairaalareissu.

Myös Snoop Dogg, DJ Skee, Matt Barnes ja Ron Artest olivat paikalla, kun The Game esitteli taitojaan kameroiden edessä. Hänen oli määrä iskeä sähkökitara murskaksi esiintymislavan lattian näyttävään rock-tyyliin, mutta räppärin taidot eivät siihen riittäneet. Hän nimittäin loukkaantui tempauksessa käteensä.

Kitarasta irronnut palanen osui hänen oikean kätensä nimettömään ja avasi siihen usean sentin pituisen ammottavan haavan. Käden runsaista verisuonista johtuen haava vuoti runsaasti verta, joten räppäri kiidätettiin nopeasti sairaalaan. Siellä sormeen jouduttiin ompelemaan useita tikkejä.